Kernwaarden

- creatief

- behulpzaam

- inzicht/ontdekken

- humor

- natuur

Castricum, januari 2020

Wat feiten

Hoi, ik ben Dorothea Stoeten. Geboren en getogen in Amsterdam. Ik heb daar tot mijn 28ste gewoond en daarna ben ik verhuisd naar Castricum, mijn huidige woonplaats. Ik mag de moeder zijn van twee kinderen (10 en 15 jaar oud). Ik geniet enorm van het bos naast de deur waar ik dan ook regelmatig te vinden ben. Verder leef ik voor schrijven en tekenen. Ik weet inmiddels dat als ik denk dat ik niets meer kan, ik nog wel creatief kan zijn. 

Mijn werkervaring

Ik heb 22 jaar gewerkt op een callcenter van een groot supermarktconcern als supportmedewerker. Mijn belangrijkste taak was het vertalen van de informatie van collega's van verschillende afdelingen voor alle klanten. Klanten die uit alle hoeken van de samenleving komen en zeker geen jargon snappen. Het vertalen vergde veel creativiteit. Heerlijk. 

Nou en of. Ik heb kennis van administratie en de processen die daar bij horen. Ik hoor mijzelf vaak zeggen: 'Oh ja, dat heb ik ook nog gedaan.' De wereld verandert snel, zeker op digitaal niveau. Ik moest mij snel verdiepen in nieuwe programma's en er voor zorgen dat mijn collega's er ook mee konden werken én de klant ook blij was en bleef. 

Van iets nieuws schrik ik dus niet. Sterker nog. Ik vind het heerlijk als ik mag ontdekken hoe iets in elkaar steekt of hoe ik het voor jou fijn kan laten werken. Gestructureerd. Duidelijk. Voor iedereen. 

 

(Persoonlijke) ontwikkeling

Drie maanden nadat ik mijn dochter met een keizersnede op de wereld had gezet, ben ik begonnen aan een opleiding Handvaardigheid bij Crejat in Alkmaar. Ik kon lopend slapen, bij wijze van spreken, maar als ik op school was, kreeg ik energie. Ik heb in twee jaar tijd, naast het werken met allerlei verschillende materialen, ook veel geleerd over compositie en kleurgebruik. 

Het smaakte naar meer dus na twee jaar Handvaardigheid heb ik, ook bij Crejat, de opleiding Digitale Beeldbewerking gedaan. Met Photoshop en Illustrator maakte ik kunstzinnige opdrachten. Ik ben geslaagd met een 8 en dus zo trotst als een pauw. Mijn kinderen waren nog klein en ik werkte er ook bij. 

Als ik niet leer, word ik onrustig. Dan begint het te kriebelen. Dus ben ik altijd bezig met opleiding of een cursus. De afgelopen drie jaar heb ik intensief aan persoonlijke ontwikkeling gedaan waaronder het jaarprogramma van 365dagensuccesvol. Ik ga graag met je een kop koffie of thee drinken om je te vertellen wat mij dat allemaal gebracht heeft. Dat is zo veel. Het meest concrete resultaat is deze site, mijn bedrijf en het boek Het Leukste Boek Ooit op gebied van persoonlijke ontwikkeling dat ik heb geschreven en uitgebracht. Deze reis heeft mij duidelijk gemaakt ( en ik ben nog steeds onderweg!) wat ik wil met mijn leven en welke beren ik zelf op mijn weg zet. Ik help anderen met mijn kennis graag een stap verder; dan hoef jij het niet meer zelf uit te zoeken!

Dankjewel

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit verhaal te lezen. Mocht je nog vragen hebben of een keer een kop koffie willen drinken, vul dan het contactformulier hieronder in!

Vaardigheden

-- Engels

- Word

- Excel

- Power Point

- Google Apps

- Photoshop

- Illustrator

- Gimp

- Canva

- OpenOffice

- Wix

- Pixlr

- Slack

- Sales Force

Contact

Castricum

©2020 door Dorothea Stoeten