Curriculum Imaginaire

Passie

Transformatie

Kernwaarden

- creatief

- behulpzaam

- inzicht/ontdekken

- humor

- natuur

Talent

Snelle degelijke onafhankelijke onderzoeker

Missie

Let's keep the light in our eyes ablaze

Castricum, juni 2020

Wat feiten

Hoi, ik ben Dorothea Stoeten. Geboren en getogen in Amsterdam. Ik heb daar tot mijn 28ste gewoond en toen ben ik verhuisd naar Castricum, mijn huidige woonplaats. Ik mag de moeder zijn van twee kinderen (11 en 15 jaar oud). Ik geniet enorm van het bos en het strand waar ik dan ook regelmatig te vinden ben. 

Een heks!

Ik ben een heks. Ja. Je leest het goed. (Vergeet even de heksen uit sprookjes!) Een aantal jaar geleden las ik het boek Brida van Paulo Coelho en ik had het gevoel alsof ik eindelijk mijn pad had gevonden. Iedere heks heeft haar eigen verhaal en ik zie mijn pad als volgt: ik leef zo veel mogelijk in en met de natuur. Alles bestaat, wat mij betreft, uit energie en we voelen ons het meest tevreden als de energieën in onszelf en om ons heen in balans zijn. Ik erken ook de donkere kant in deze wereld en de donkere kant die wij als mens in ons hebben. Zonder donker kun je namelijk geen licht zien.

Opleiding

Ik heb een jaar en een dag een opleiding gehad bij een heks, waar ik kennis heb gemaakt met rituelen en gebruiken van over de hele wereld. Ik leerde alles over de maan en haar fases, over de seizoenen en hoe je daarop mee kan leven en keuzes maakt. Sindsdien leef ik veel meer met het gevoel dat ik met de stroom van het leven mee ga, in plaats van er tegen in. Enfin, Ik kan hier uren over praten. Als je meer wilt weten over hekserij dan kun je kijken op de site van Lunadea

 

Het valt allemaal samen

Als ik niet leer, word ik onrustig. Dan begint het te kriebelen. Dus ben ik altijd bezig met opleiding of cursus. De afgelopen jaren heb ik intensief aan persoonlijke ontwikkeling gedaan waaronder het jaarprogramma van 365dagensuccesvol. Ik ga graag met je een kop koffie of thee drinken om je te vertellen wat mij dat allemaal gebracht heeft. Dat is zo veel. Het meest concrete resultaat is deze site, mijn bedrijf en het boek Het Leukste Boek Ooit op gebied van persoonlijke ontwikkeling dat ik heb geschreven en uitgebracht. Deze reis heeft mij duidelijk gemaakt ( en ik ben nog steeds onderweg!) wat ik wil met mijn leven en welke beren ik zelf op mijn weg zet. Ik help anderen met mijn kennis graag een stap verder; dan hoef jij het niet meer uit te zoeken.

Als jouw kaartlezer

Tijdens mijn reis als heks ben ik in aanraking gekomen met orakelkaarten. Inmiddels heb ik talloze lezingen gedaan voor zowel mijzelf als anderen en een mooie collectie van 44 kaartendecks verzameld. In combinatie met mijn kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gebruik ik de orakelkaarten als middel om een stap verder te zetten. Dat kan op elke gebied; liefde, werk, relaties of geld. Ik vind het een ideaal middel. Je hoeft geen lange, zware gesprekken te voeren en binnen een heel korte tijd heb je inzicht in jouw situatie. Dat gun ik natuurlijk iedereen!

Dankjewel

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit verhaal te lezen. Mocht je nog vragen hebben of een keer een kop koffie willen drinken, vul dan het contactformulier hieronder in!

 

Liefs, heb het goed. 
 

Contact

 

Privacy verklaring 

Algemene voorwaarden

KvK 77137744

© 2020 Dorothea Stoeten