Castricum

©2020 door Dorothea Stoeten

Zoeken
  • Dorothea Stoeten

Je hebt maar één iemand nodig

Bijgewerkt: jan 6Het was een jaar vol afwijzingen. Ik was de tel kwijt geraakt van het aantal sollicitaties die ik had verstuurd.

Ik voelde me met de dag wanhopiger worden want binnen onafzienbare tijd zou ik geen inkomsten meer hebben. Ik deed meer van hetzelfde met, inderdaad, hetzelfde resultaat.


De hele toestand werkte door op allerlei facetten in mijn leven. Ik werd moe van de slechte nachten. Ik werd prikkelbaar en ik kon mij slecht concentreren. Ik was in een vicieuze beland. Of liever gezegd een vieze cirkel. Ik had geen idee hoe ik daar uit moest komen.


Nu had ik in mijn achterhoofd al een tijd het idee om voor mijzelf te beginnen. Maar ik was bang. Ik zou de eerste in mijn familie, en vriendenkring zijn die een dergelijke stap zou maken. Hoe stoer ik ook kan zijn, steun heb ik nodig. Steun van mensen die mij ook praktisch verder kunnen helpen. Een eigen bedrijf starten voelde als op glad ijs begeven zonder er ooit op te hebben gestaan.


Vorige week kreeg ik een appje van Susanna van Leesst. Vorig jaar heb ik haar gevraagd mijn boek Het Leukste Boek Ooit op gebied van persoonlijke ontwikkeling uit te geven.

Ze wilde graag afspreken om wat dingen door te nemen. De tranen sprongen in mijn ogen toen ze zei: 'Ik ben al een tijdje opzoek naar iemand die wat klussen van mij kan overnemen. Ik heb al diverse mensen gesproken maar ik denk steeds aan jou.' Haar woorden waren het laatste zetje dat ik nodig had.

Dus nu heb ik een website, een financieel plan, een ondernemersplan. De KVK is aangevraagd en de eerste drie klanten zijn in zicht. Dankzij het vertrouwen van Susanna ben ik begonnen als virtueel assistent!


PS Zie dorotheastoeten.com als je wilt wat ik allemaal doe! En deel mijn website en help me aan een vliegende start!

#virtueelassistent #werk #ondernemer #start #ikbenbegonnen

56 keer bekeken